Findeks borç sorgulama nasıl yapılır?

İkinci yöntem: Findeks İnternet Şubesi ya da Mobil Şube’den Risk Raporu alınmak istenen kişinin bilgileri girilerek kişiye SMS atılması sağlanır. SMS’e olumlu cevap verilmesi ile onay verilebilir. Raporunu almak istediğiniz kişi gerçek kişiyse, Findeks üyesi olmasa da raporunu alabilirsiniz.

Read more

Kredi notuna nereden bakılır?

Bankalar aracılığıyla notunuzu öğrenmenin iki yolu var. Banka şubesinden notunuzu öğrenmek istiyorsanız, şubeden bunu rica edebilir ya da kredi başvurusu yaptığınızda öğrenebilirsiniz. Eğer şubeye gitmeden halletmek istiyorum diyorsanız, internet bankacılığını kullanabilirsiniz.

Read more

Hiç kredi çekmedim kredi notum kaç?

Kredi Notum Neden Yok (Sıfır)? Kredi notu , 1 ile 1.900 puan arasında hesaplanır. Eğer kredi notu sıfır (0) veya oluşmamış olarak ifade ediliyorsa, bankalar ile kredi veya kredi kartı çalışmasının hiç olmadığı veya aktif olarak çok uzun zamandır çalışılmadığı anlamına gelir.

Read more

Findeks ilk rapor ücretsiz mi?

Findeks ‘e üye olarak, kredi notunuzu ve tüm bankalardaki bilgilerinizi istediğiniz yerden kolayca takip edebilirsiniz. Üstelik, Findeks ‘i rahatça deneyimleyebilmeniz için kredi notunuzdaki değişimleri, tüm kredi ve kredi kartı bilgilerinizi ilk 3 gün boyunca ücretsiz inceleyebilirsiniz.

Read more

Findex sistemi nedir?

Findeks , sahip olduğu dünyanın en gelişmiş kimlik doğrulama yapılarından biriyle benzersiz bir hizmet sunar. Kimlik bilgilerin, sadece senin bildiğin bilgiler ile teyit edilerek, bankalardaki kayıtlı cep telefonun üzerinden çift bileşenli doğrulama yöntemi ile doğrulanır.

Read more

Kredi notu kaç olmalı 2021?

Kolaylıkla kredi alabilecek kişiler, kredi skoru 1500 ile 1900 arasında olanlardır. KKB puanı 0 ile 1099 arasında olanların kredi alma ihtimali ise neredeyse yoktur. Bankaların en çok tereddütte kaldığı grup, 1100-1499 arası puana sahip az riskli gruptur.

Read more

E devletten kredi notu nasıl öğrenilir?

KREDİ NOTU NASIL ÖĞRENİLİR ? Kredi notu öğrenmek için öncelikle, e -Devlet sistemine giriş yapmak gerekmektedir. Sistem açıldıktan sonra “Risk Merkezi Raporu Başvurusu” hizmetini seçin. Çıkan ekranda “Kredi Limit ve Borç Bilgileri” ya da “Çek Bilgileri” raporlarından birini edinme talebi gönderin.

Read more