İletişim asistanları, iletişim yöneticisine idari destek sağlar. İletişim stratejilerinin ve projelerinin uygulanmasına yardımcı olurlar ve medya bültenlerinin ve diğer iletişim materyallerinin taslaklarının hazırlanmasından ve düzenlenmesinden sorumludurlar.
Read moreİletişim uzmanları ne iş yapar?
İletişim uzmanı ; iş yerlerinin belli hedefleri ve kuralları doğrultusunda, tüm iletişim süreçlerini entegre bir şekilde yöneten, şirketler arası anlaşmanın oluşmasını sağlayan kişiye verilen mesleki unvandır.
Read morePazarlama iletişim uzmanı nasıl olunur?
Nasıl Pazarlama İletişimi Uzmanı Olunur ? Pazarlama iletişimi uzmanı olmak için üniversitelerin dört yıllık eğitim veren İşletme, İktisat, Pazarlama , İletişim ve ilgili bölümlerinden lisans derecesi ile mezun olmak gerekmektedir.
Read moreİletişim sorumlusu ne yapar?
Kurumsal iletişim uzmanı; hem şirket içinde hem de şirket dışında kurumsal itibarı yönetmekle sorumlu olan kişidir. Sponsorluk, organizasyon yöneticiliği ve basın ilişkilerinden sorumludur. Sosyal sorumluluk yönetimi, CEO iletişimi ve basın ilişkilerini ayarlar.
Read more2 yıllık bölümlerden 4 yıllığa geçiş nasıl olur?
Ön lisans öğrencilerini daha çok ilgilendiren Dikey Geçiş Sınavı (DGS) ile okumuş olduğunuz bölümün 4 yıllık lisans programlarına geçiş yapabilmeyi sağlayan bir sınav sistemidir. ÖSYM tarafından düzenlenen bir sınavdır.
Read moreMarka iletişimi önlisans mezunu ne iş yapar?
Marka İletişimi Önlisans Programını başarı ile tamamlayan mezunlar, üretim ve hizmet sektörlerinde faaliyet gösteren kuruluşların; işletmelerin marka yönetimi birimlerinde, pazarlama bölümlerinde, reklam bölümlerinde, halkla ilişkiler bölümlerinde, kurumsal iletişim bölümlerinde ve reklam ajansları, halkla ilişkiler …
Read moreMedya ve iletişim DGS Hangi bölüm?
Geçiş hakkı bulunan bölümler ise şöyle; Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri. İktisat. Kamu Yönetimi. Medya ve İletişim .
Read more