Medya ve İletişim bölümü mezunları, Medya ve İletişim sektörlerinin hemen her alanında iş bulma imkanına sahipler. Bu bölümden mezun olan öğrenciler, televizyon kanallarında, gazetelerde, dergilerde, sinema sektöründe, kamu ve özel sektör kuruluşlarının kurumsal iletişim departmanlarında çalışabilirler.
Read moreAçıköğretim marka iletişimi kaç yıllık?
AÖF Marka İletişimi 2 yıllık önlisans bölümüdür. Güz ve bahar olmak üzere toplamda 2 yıllık eğitimi vardır. Bu süreçte genel ortalamanız 2.00 ve üzerinde olursa bu bölümden mezun olabilirsiniz.
Read moreMarka iletişimi Bölümü Hangi Üniversitelerde Var?
Marka İletişimi Bölümü (2 Yıllık) ÜniversiteBölüm AdıPuan TürüANADOLU ÜNİVERSİTESİMarka İletişimi (Açıköğretim)TYTİSTANBUL ÜNİVERSİTESİMarka İletişimi (Açıköğretim)TYTMarka İletişimi Bölümü (2 Yıllık) Başarı Sıralamaları ve Taban Puanları universitetercihrobotu.com › marka-iletisimi-taban-puanlari-ve-basari-sirala…
Read more2 yıllık marka iletişimi bölümü nedir?
Marka İletişimi Bölümü , çeşitli kurum, kuruluş veya firmanın çeşitli bölümlerinde görev alabilecek, firma ve şirketin tanıtımını, reklamını yapabilecek kişiler yetiştirmeyi amaçlayan, AÖF (Açık Öğretim Fakültesi) önlisans programıdır. Eğitim süresi 2 yıldır ve açıktan okunmaktadır.27 Eyl 2020
Read moreMarka uzmanı ne kadar maaş alır?
Marka Uzmanı maaşı en düşük 4.350 TL, en yüksek 11.450 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek Marka Uzmanı ortalamasına göre Marka Uzmanı maaşı yaklaşık 6.520 TL seviyelerindedir.
Read moreMarka ve Marka Yönetimi Nedir?
Marka yönetimi , belirli bir markanın temel değerini belirlemeyi ve çekirdek değeri hedefleyen müşterileri yakalamayı kapsayan süreçtir. Modern anlamda marka ; kurum, ürün, hizmet veya kişi olabilir. Marka yönetimi ; marka güvenilirliğini, güvenilir markalar ise sadık müşteriler yaratır.
Read moreMarka Yönetim Süreci Nedir?
Marka yönetimi süreci ; marka planlaması, marka örgütlemesi, marka liderliğinin ve marka koordinasyonun sağlanması ve marka denetiminin gerçekleştirilmesi aşamalarından oluşur. Marka örgütlemesinde ilk adım örgütsel yapı içinde markaların sorumluluğunu taşıyan bir pozisyon yaratılmasıdır.
Read more