İnsan Kaynakları Eğitim uzmanı ise; kurum içerisindeki personellerin eğitim durumlarının belirlenmesini sağlayan ve eğitim ihtiyaçları gibi alanları organize eden kişidir.
Read moreÜrün uzmanı nasıl olunur?
Ürün Uzmanı Nasıl Olunur ? Ürün uzmanı olmak için dört yıllık lisans eğitimi veren üniversitelerin İstatistik Bölümü, Endüstri Mühendisliği, Kimya Mühendisliği, Fizik Mühendisliği, Biyoloji Mühendisliği, Matematik Mühendisliği gibi alanlarından mezun olmak gerekmektedir.
Read moreSatış ve iş geliştirme ne iş yapar?
Satış geliştirme uzmanı, şirketin dönem içerisindeki satış hedeflerine ulaşmasını sağlamak için çalışan kişidir. Görevleri arasında satış ekibini kontrol etmek, yönetmek ve çeşitli araştırmalar dahilinde satış geliştirme süreçlerinde destek olmak yer alır.
Read moreİş geliştirme kavramı nedir?
İş geliştirme , bir işi zaman içinde daha iyi hale getirmeyi amaçlayan herhangi bir faaliyet veya fikirdir. Bir kuruluş için müşterilerden, pazarlardan ve ilişkilerden uzun vadeli değer yaratılmasıdır.
Read moreKimler iş geliştirme uzmanı olabilir?
İş geliştirme uzmanı olmak için zorunlu olarak eğitim alınması gereken bir bölüm yoktur. Firmalar, içerisinde bulundukları sektöre göre çalışan aramaktadır. Kimya Bölümü ya da İşletme Bölümü gibi farklı bölümlerden mezun olan kişiler de firmaların aradıkları nitelikleri karşıladıkları sürece bu mesleği icra edebilir.
Read moreİş geliştirme uzmanı ne kadar maaş alır?
İş Geliştirme Uzmanı maaşı en düşük 5.340 TL, en yüksek 13.200 TL arasında değişkenlik göstermektedir. En düşük ve en yüksek İş Geliştirme Uzmanı ortalamasına göre İş Geliştirme Uzmanı maaşı yaklaşık 8.430 TL seviyelerindedir.
Read more