Optisyen, Psikolog, Pedolog, Radyoterapi Teknikeri, Sağlık Memuru, Tıbbi Görüntüleme Teknikeri, Tıbbi Laboratuvar Teknisyeni, Veteriner Hekim, Yaşlı Bakım Teknikeri, Sağlık Eğitimcisi, Sağlık Fizikçisi vb. unvanlara sahip kişiler “ilk yardım eğitmeni ” olmak için bu eğitime katılabilirler.
Read moreİlk yardım eğitmeni kursu ne kadar?
İlk yardım yenileme eğitimlerinde ortalama 8 saatlik ilk yardım eğitimi alacakların 425 TL ödemeleri gerekir. 16 saatlik genel ilk yardım eğitimi alacakların ise ödeyecekleri tutar ortalama 850,00 TL’dir.
Read moreİlk yardım sertifikası ne kadar sürede alınır?
Sertifikalı ilk yardım eğitimleri 1 grupta en az 5 en fazla 20 kişi olacak şekilde düzenlenebilir. Eğitim süresi 2 gün (16 saat) olup hem uygulamalı hem teorik konular anlatılmaktadır. Eğitim programı sonunda katılımcılar İl Sağlık Müdürlüğünce belirlenmiş sınav merkezlerinde teorik ve pratik sınava tabii tutulurlar.
Read moreİlk yardım sertifikası ücreti ne kadar?
İlk yardım sertifikası ücreti ne kadar? Temel ilk yardım sertifikası ücreti ; 350.-TL+KDV, Güncelleme ilk yardım eğitimi ücreti ; 175.-TL+KDV, OED Eğitimi ücreti ; 150.-TL+KDV ‘dir. Bu fiyatlar 2021 yılı için geçerli olmakta olup ilgili eğitimlerin sınav harcı bedelleri bu ücretlere dahildir.
Read moreSağlık Sertifikası Nereden Alınır?
Yukarıda da belirttiğimiz gibi İlk Yardım Eğitimi bu konuda Sağlık Bakanlığı onaylı tecrübeli Eğitim Kurumu olan Boğaziçi Enstitüsü tarafından verilmekte. Sertifikanızı almak için öncelikle kurum tarafından düzenlenen İlk Yardım Eğitimi Sertifika Programı ‘na katılmanız gerekiyor.30 Ara 2020
Read more