En az ön lisans mezunu olmak . Tıbbi Sekreterlik ve Hasta Kabul Danışmanlığı Eğitimi almak. Hasta giriş-çıkış işlemlerine ilişkin prosedüre hakim olmak . MS Office programlarını kullanmayı bilmek.
Read moreHasta kabul belgesi nereden alınır?
Hasta kabul sekreterliği yapmak isteyenler, devlet hastanelerinde, özel sağlık kurumlarında denkliği ve geçerliliği olan üniversite onaylı sertifika veren güvenilir kurumlardan sertifika almalıdırlar. Sertifikanızı bu şartları sağlayan kurumumuz tarafından düzenlenen kurs programlarına katılarak alabilirsiniz.
Read moreHasta Kabul Sertifikası ne kadar?
E-sertifika için ücret alınmamaktadır. Ayrıca sertifika gönderilmeyecektir. Herhangi bir başvuru şartı aranmamaktadır.
Read moreMEB onaylı hasta Kabul sertifikası nasıl alınır?
Eğitim süreci boyunca derslere devamlı ve düzenli katılım göstermeniz önem taşımaktadır. MEB Onaylı Hasta Kayıt Kabul Eğitimi sona erdiğinde, derslere devamlı katılım sağlayan kişiler sınava tabi tutulacaktır. Sınavda başarılı olan katılımcılar, MEB Onaylı Hasta Kayıt Kabul Eğitimi Sertifikası almaya hak kazanacaktır.
Read moreHasta kabul kursunda neler öğretiliyor?
280 saat sürecek olan ücretsiz Hasta Kabul İşlemleri Kursu ile bir çok eğitimi bir arada bulacak ve mesleğe tam donanımlı olarak başlayacaksınız. Alacağınız eğitimler arasında Bilgisayar Kullanımı, Ofis Programları Kullanımı, Sosyal Hayatta ve İş Hayatında İletişim ile Randevu ve Hasta Kabulü konuları ele alınmaktadır.
Read moreHasta kabul kursu nerelerde veriliyor?
Hastanelerde (üniversite, devlet, dal, özel), Sağlık ocağı, Poliklinikler, Kalp ve diyaliz merkezleri, Fizik tedavi merkezleri, Tüp bebek merkezleri, Medikal marketlerde, Eczanelerde, Tıbbi laboratuvarlar çalışmak için uygun alanlardır.
Read moreHasta kabul kursuna kimler katılabilir?
Hastane ve sağlık ocağında çalışmak isteyenler, Hasta kabul danışmanı olmak isteyenler, Hasta kabul danışmanlığı alanında yetkinlik kazanmak isteyenler, Hasta Kabul Danışmanı Sertifikası sahibi olmak isteyenler.
Read more