TCMB’den yapılan açıklamada “FAST Sistemine gösterilen yoğun ilgi ve ödemeler ekosisteminin dinamik gereksinimleri göz önünde bulundurularak para transfelerinde 2.000 TL olan FAST işlem tutar limiti de 21 Şubat 2022 tarihi itibarıyla 5.000 TL’ye yükseltilecektir” denildi.
Read moreFast havale nedir?
Merkez Bankası bu konuda şu bilgileri veriyor: FAST (Fonların Anlık ve Sürekli Transferi) Sistemi, Merkez Bankası tarafından yeni işletime alınan anlık ödeme sistemidir. FAST ‘ta ödemeler 7/24 ve anında karşı hesaba geçer ve ödemenin tarafları, bankaları tarafından ödemenin durumu hakkında anında bilgilendirilir.
Read moreFast hızlı para transferi nasıl yapılır?
Ziraat Mobil ya da İnternet Şubesi’ne giriş yaptıktan sonra FAST menüsü seçilmesine gerek bulunmamaktadır. Para Transferleri > Başka Hesaba Havale/EFT adımları izlenerek FAST işlemi gerçekleştirilebilir, eğer işlem kriterleri FAST ‘a uygunsa, işlem FAST olarak gerçekleştirilir.
Read moreFast para transferi nedir ücretli mi?
FAST kullanabilmek için yapman gereken CEPTETEB Mobil Uygulaması’nın güncel versiyonunu yükleyerek Para Transferleri / FAST 7/24 Anlık Transfer menüsü üzerinden işlemini gerçekleştirmek. Üstelik CEPTETEB Hesaplarından yapacağın FAST işlemleri CEPTETEB ayrıcalığıyla her zaman ÜCRETSİZ !
Read moreTEB Fast ücreti ne kadar?
TEB Fast İşlem Ücreti TEB , fast ile yapılan para transferlerinde artık 1,80 liralık ücret alıyor.
Read moreFast kaç para keser?
İşlem tutarının 1.000 lira ila 50 bin lira arasında olması halinde bu sınırlar sırasıyla 2 lira, 5 lira ve 10 lira olarak, işlem tutarının 50 bin lira üzerinde olması durumunda ise 25 lira, 50 lira ve 100 lira olarak uygulanır.
Read moreFast sistemi hangi bankalar?
FAST Sistemini kullanmaya başlayan bankalardan bazıları şunlardır: Denizbank, Türk Ekonomi Bankası (TEB), Garanti BBVA, Akbank, Türkiye İş Bankası, Deniz Bank, Ziraat Bankası, Yapı Kredi, QNB Finansbank VakıfBank.
Read more