İstanbul sürekli olarak büyüyen ve her bir karış toprağı değerlenen bir alan. Dolayısıyla bugünkü fiyatlar ile yarınki fiyatlar hiçbir zaman birbirini tutmuyor. Yatırım için arsa satın almak isteyenler için en ideal olan 3 ilçe Arnavutköy, Kayaşehir ve Çekmeköy.
Read moreArsa yatırımı mantıklı mı?
Gayrimenkul yatırımından uzun vadede kazanç sağlamak istiyorsanız, kısa sürede gelir beklentiniz yoksa ve riski yüksek, getirisi yüksek bir yatırım arıyorsanız arsa yatırımı sizin için en uygun yatırımlardan biri olabilir.
Read moreTarlaya yatırım yapılır mı?
Son dönemde tarlalar da bir yatırım aracı olarak öne çıkıyor. Tarlaya yatırım yapanlar ya imar bekleyerek değer artışı sağlıyor ya da tarımsal üretim için kiraya vererek getiri elde ediyor. Tarlaların ortalama metrekare fiyatı 40 lira.
Read more