ATAER HOLDİNG A.Ş.
Read moreEreğli Demir Çelik ne iş yapar?
Şirket 11 Mayıs 1960 tarihinde resmen kurulmuş olup fabrika kurulması 42 ay sürmüş ve 15 Mayıs 1965’te işletmeye alınmıştır. İlk kurulduğunda kamu kuruluşu olan Erdemir , 2006 yılından itibaren Oyak Grubu bünyesinde faaliyet göstermektedir. Türkiye’nin en büyük yassı demir üreticisidir. Şirketin 2 adet limanı vardır.
Read moreErdemir ne üretiyor?
1965 yılında üretime başlayan Türkiye’nin en büyük entegre yassı çelik üreticisi Erdemir , uluslararası kalite standartlarında sıcak ve soğuk haddelenmiş sac, levha ile kalay, krom ve çinko kaplamalı sac üretiyor .
Read moreErdemir nereye bağlı?
Erdemir Demir Çelik Fabrikası 41.268227 enlem ve 31.433910 boylamda yer almaktadır. Semt/Mahalle olarak Müftü Mh. ve Ereğli ilçesine bağlıdır. Erdemir Demir Çelik Fabrikası haritası Zonguldak ili içinde nerede olduğu harita merkezinde gösterilmektedir.
Read moreEreğli Demir Çelik Fabrikası ne zaman kuruldu?
11 Mayıs 1960, EreğliErdemir / Kuruluş
Read moreEreğli Hisse kimin?
ATAER HOLDİNG A.Ş.
Read moreEreğli Demir Çelik satılacak mı?
Yüzde 51 hissesi devletin olan, Türkiye’nin en büyük sanayi kuruluşu olma özelliğine sahip Ereğli Demir Çelik Fabrikaları T.A.Ş., yapılan çalışmalar sonucunda oluşan gizli bir satışla Erdemir Vakfı’na satıldı.
Read more