GİB (Gelir İdaresi Başkanlığı) Sisteminden Yapabilirsiniz.
Read moreE faturayı nasıl kesebilirim?
E -fatura kesmek isteyen firmalar GİB Portal ve Özel Entegratör firmalar üzerinden bir geçiş sağlamaktadır. E -fatura kesmek için firmalar Kamu Sertifikasyon Merkezi’ne başvurmalı ve mali mühür temin etmelidir. Bunun dışında firmanız bir şahıs şirketiyse e -imza alabilir ve bununla da e -faturaya geçebilirsiniz.
Read moreTabletten e-fatura kesilir mi?
Nerede olursanız olun e -fatura oluşturup anında müşterinize iletirsiniz. Bunun için tek ihtiyacınız, akıllı telefon, tablet veya bilgisayardan internete erişimdir.
Read more5000 TL altı e-fatura nasıl kesilir?
Eczanelerimiz tarafından 01/01/2020 tarihinden itibaren satış yaptığınız vergi mükelleflerine, düzenleyeceğiniz fatura tutarı KDV dahil 5.000 ,00 TL ‘yi aştığı takdirde, faturanın kullandığınız fatura cildinden kağıt olarak düzenlenmesi yasaklanmıştır. (5.000 ,00 TL altı faturalar normal fatura cildinden düzenlenecektir.)
Read moreTürk Telekom e-fatura nasıl görüntülenir?
www.efatura .ttnet.com.tr adresinde abonelik bilgilerinizi girerek, son dönem faturalarınızın yanısıra geçmiş 5 aylık faturalarınızı da görüntüleyebilirsiniz.
Read moreE-fatura müşteriye nasıl gönderilir?
e -Fatura , müşterinize direkt olarak kendi kullandıkları sistem üzerinden giderken e -arşiv fatura e -postanın ekinde PDF olarak gönderilir . Müşteriniz dilerse kendisine iletilen e -arşiv faturanın beyaz A4 kağıt üzerine çıktısını alarak muhasebesel işlemleri için kullanabilir.
Read more5000 ve 30000 fatura nedir?
Vergi mükelleflerine vergiler dahil 5.000 TL ve üzeri, Vergi mükellefi olmayan kişilere vergiler dahil 30.000 TL ve üzeri fatura kesen firmaların, düzenledikleri bu faturayı e-arşiv fatura olarak düzenlemesi gerekirdi.
Read more