En başarili borsa kanalı Ahmet Kimdir?

1974 DOĞUMLU, DOĞDUĞUNDAN BERİ ÖĞRENEN, ARAŞTIRAN, HAYAT ZORLUKLARINI YENMEK İÇİN MÜCADELE EDEN, HER ŞEYİ DENEYEREK ,BEDEL ÖDEYEREK, ALIN TERİYLE, AKIL TERİYLE ÖĞRENEN İNSANDIR. FEN EDEBİYAT FAKÜLTESİNİ BİTİRDİM. İŞLETMEDE YÜKSEK LİSANS YAPTIM. 1998 DEN BERİ BORSADA YATIRIM YAPIYORUM. HIZLI OKUMA EĞİTMENİYİM.

Read more

Egeli CO ne oldu?

Ayrıca Egeli & Co Tarım Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı da faaliyetinin bulunmaması nedeniyle kottan çıkarıldı. Böylece binlerce yatırımcının elindeki hisseler kağıt haline döndü. Eğer şirketler bir daha borsa kotuna alınmazsa küçük yatırımcının parası uçup gidecek.15 Ara 2020

Read more

Borsada neden Batılır?

Yatırım araçları hakkında bilgi edinmeden yapılan alım – satımlar nedeni ile borsada para kaybetmenizin oranı yüksektir. Bunun sebebi; fiyatların neden ve neye göre değiştiğini bilmeden, rastgele, kazandırıyor diye yatırım yapmaktır. Bu daha çok acemi yatırımcıların düştüğü bir tuzaktır.

Read more