3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi 2. madde – Enpatika
Skip to content
Yeni Enpatika Logo

Enpatika

En Güncel Oyun ve Sistem Gereksinimleri Sitesi

  • Ana Sayfa
  • Gizlilik Politikası
  • Telif Hakları
  • İletişim
  • taraftar tv apk

3 sayılı cumhurbaşkanlığı kararnamesi 2. madde

Cumhurbaşkanlığı kararnamesinin ikinci maddesi nedir?

29 March 2022 Enpatika.com Genel

EK MADDE 2 – (Ek:26/6/2019-41/1 md.) (1) 5018 sayılı Kanuna ekli (III) sayılı cetvelde yer alan kurum ve kuruluşların temizlik ile koruma ve güvenlik işlerini yürütmek için gerekli sürekli işçi kadrolarının ihdası, iptali ve kullanılmasına dair hususlar Cumhurbaşkanı kararıyla düzenlenir.

Read more

2 sayılı Genel Kadro nedir?

29 March 2022 Enpatika.com Genel

(1) Bu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin amacı, kapsamında bulunan kamu kurum ve kuruluşlarına ait kadro ve pozisyonların ihdası, iptali ve kullanılmasına dair esas ve usulleri düzenlemektir.

Read more

Cumhurbaşkanlığı kararnamesi 3 maddesi nedir?

29 March 2022 Enpatika.com Genel

MADDE 3 – (1) Bu Cumhurbaşkanlığı Kararnamesine ekli (I) sayılı cetvelde yer alan kadro, pozisyon ve görevlere atanacaklarda aşağıdaki şartlar aranır: a) 657 sayılı Kanunun 48 inci maddesinde sayılan genel şartları taşımak. b) En az dört yıllık yükseköğrenim mezunu olmak.

Read more

Üst kademe yöneticilerinin yetiştirilme usul ve esasları ne ile düzenlenir?

29 March 2022 Enpatika.com Genel

Üst kademe yöneticilerinin yetiştirilme usul ve esasları , kanunla özel olarak düzenlenir .

Read more
WordPress Theme: Gridbox by ThemeZee.