Brain Out Cevapları Ve Çözümleri [Türkçe Tüm Cevaplar]

 Brain Out Cevapları Ve Çözümleri [Türkçe Tüm Cevaplar]
Okunuyor Brain Out Cevapları Ve Çözümleri [Türkçe Tüm Cevaplar]

Tüm zamanların zeka testleri arasında en iyi indirmeye sahip olan oyunlarından birisi olan. Brain Out oyununun tüm cevaplarını sizin için bu makalede hazırladık. Dilerseniz videolu, dilerseniz de yazılı şekilde Brain Out Cevaplarına bakabilirsiniz. sizin için enpatika’da.

Cep telefonunuzda eğlenceli vakit geçirebilmek için yükleyebileceğiniz birçok oyun bulunuyor. Fakat çoğu zaman uygulamalar “zaman öldürme” düşüncesi ile oynanmaktadır. Brain Out oyununda hem eğlenecek hem de dikkatinizi kullanarak seviyeleri geçebileceksiniz. Farklı yöntemler ile seviyeleri geçmeniz oldukça heyecanlı olacak.

Bu heyecanın yanı sıra bazı bölümlerde takılabiliriz. İşte bu noktada Brain Out Cevapları içeriğimiz tam olarak imdadınıza yetişiyor. Brain Out eğlenceli ve şaşırtıcı zeka oyunları arasında uzun zamandır dikkat çeken bir oyundur. Birbirinden farklı geçilebilmesi zor seviyelere yanıt verirken. Hem eğlenecek hem de zekâ egzersizi yapmış olacaksınız.

 

Ayrıca bu oyunu hem Play Store aracılığıyla hem de App Store aracılığı ile indirmeniz mümkün. Bizler de bu oyunu oynuyoruz ve çok seviyoruz. Her gün yepyeni seviye çözümlerini enpatika’ya ekleyerek heyecanınıza ortak oluyoruz.

 

ÖNEMLİ NOT: Aşağıda ki listeden (GÖSTER) tıklayarak açılan kısımda istediğiniz seviyeye tıklayıp en hızlı şekilde gidebilirsiniz.

 

Yazıda Neler Var?

Bu oyunu cep telefonunuzun uygulama indirme alanından ücretsiz ve kolayca indirebilirsiniz. İndirme işlemi gerçekleştikten sonra başka bir şey yapmanıza da gerek yok. Hemen Brain Out oyununu oynamaya başlayabilmeniz mümkün.

Oyunumuz, her seviyede sizlere görsel destekle beraber zekâ geliştirici sorular soruluyor. Bu sorulara verebileceğiniz doğru cevaplar sonucunda bir sonraki seviyeye geçebilirsiniz. Beyninizi çalıştırıp geliştirirken aynı zamanda eğlenmiş olacaksınız.

Boş zamanınızı verimli kullanabilmek adına geliştirilen bu oyun her yaş grubuna uygun. Level ilerledikçe karşınıza daha zorlu sorular gelebilir. Takıldığınız noktada Brain Out Cevapları içeriğimizin sonunda sizlerle olacak. İstediğiniz seviyeye ait sorunun cevabına hızlıca ulaşabilir ve bir sonraki bölüme geçebilirsiniz. Keyifli oyunlar diliyoruz.

 

HATIRLATMA: Bu oyunda seviyeler telefonunuzun modeline göre değişiklik gösterebilir. Siz de kendinize göre listeden uygun soruyu bulup cevabını bulabilirsiniz. İyi eğlenceler diliyoruz

 

Brain Out Tüm Cevaplar

 

1. Seviye

Soru: En büyüğünü bul.
Cevap: Bu sorunun cevabı, oyundaki görsel olarak en büyük yiyeceği değil de gerçek hayattaki en büyük yiyeceği bulmanızı amaçlıyor. Sorunun cevabı karpuz.

2. Seviye

Soru: Kaç tane ördek?
Cevap: Bu sorunun cevabı ise 9’dur.

3. Seviye

Soru: En uzunu hangisi?
Cevap: Yine şaşırtmalı olan bu sorunun cevabı ise ekranın size göre sol üst tarafında olan güneştir.

4. Seviye

Soru: Farklı birisini bulabilir misin?
Cevap: Bu sorunun cevabında karpuzları kaydırıyoruz. Farklı olan karpuz dilimi açığa çıkıyor.

5. Seviye

Soru: Bir dikdörtgen oluştur!
Cevap: Ekranın size göre sol üstünde olan turuncu karenin sol yarısını ekranın dışarısına çıkararak doğru cevabı bulabilirsiniz.

6. Seviye

Soru: Beş köşeli yıldızda kaç üçgen vardır?
Cevap: Beş köşeli yıldızdaki üçgen sayısı tam olarak 11’dir.

7. Seviye

Soru: En büyük ateşi bul.
Cevap: Yine şaşırtmalı olan bu sorunun cevabını şu şekilde bulabiliriz; Ekranda bulunan tüm ateşleri iç içe koyarak birleştirin. Seviyeyi geçeceksiniz!

8. Seviye

Soru: Park eden arabanın yanındaki numara kaç?
Cevap: Bu sorunun cevabı ise 9’dur.

9. Seviye

Soru: Bu oyun için kaç puan verirsin?
Cevap: Elbette eğlendiğimiz bu oyunun cevabı “Tam Puan”!

10. Seviye

Soru: Baykuşu uyandırın.
Cevap: Bu bölümün cevabında ise güneşi ekranın sol tarafından dışarı çıkarın.

11. Seviye

Soru: Lütfen doğru cevabı yaz.
Cevap: Doğru cevabı yazmanız isteniyor. 9 yazın.

12. Seviye

Soru: Soldan sağa meyvelere dokun. Sonra altıgen, daire ve dikdörtgene dokun.
Cevap: Önce muza, sonra elmaya, altıgene, daireye, 5. olarak dikdörtgen ve 6. Olarak ise patatese dokunun.

13. Seviye

Soru: Oyunu kazanmak zorundasın.
Cevap: Bu oyunun cevabını sizlere görüntülü olarak anlatacağım. Aşağıdaki gibi xox alanının soluna ve tam ortasına aynı anda dokunun. Aşağıdaki gibi bir görüntü çıkacak.

14. Seviye

Soru: Civcivi bul.
Cevap: Ekranımızda çıkan tavukları sağa ve sola sallayın. Salladığınız zaman bir tanesinden civciv çıkacak.

15. Seviye

Soru: Ekranda bulunan en koyu rengi bul.
Cevap: Bu soruda ise “Ekranda bulunan en koyu rengi bul” yazısı siyah renk olduğu için en koyu renk olarak gözüküyor. Sorunun yazısına tıklayarak doğru cevabı bulabilirsiniz.

16. Seviye

Soru: Saç sayısını say.
Cevap: Ekranda bulunan karakterin saçını (peruğunu) kaldırın. İşte 3 tel saçı çıktı! Cevap 3.

17. Seviye

Soru: Ördek yavrusunun su içmesine yardım et.
Cevap: Ekranda bulunan ördeği yukarıda bulunan su birikintisine taşıyın. İşte bölümü geçtiniz!

18. Seviye

Soru: Bu soruyu çözebilir misin? 1+0.7+0.3=?
Cevap: Yine şaşırtmacalı olan bu sorunun cevabı aslında çok basit. Önce işlemi çözüyoruz. 1+0.7+0.3 = 2’dir.
Şimdi ekrana nasıl 2 sayısını çizeceğimizi öğrenelim. 1 sayısının altında bulunan çubuğu soru işaretinin altına götürerek 2 sayısına ulaşabilirsiniz. Bölümü geçtin!

19. Seviye

Soru: Yiyebileceğin bir şey buldun mu?
Cevap: Ekranda bulunan ayak izini oturağın üzerine götürün. İşte yöntem bu!

20. Seviye

Soru: İMDAT! Yüzüğüm nerede?
Cevap: Ekranda bulunan köpek mamasını önce açın. Sonrasında ise köpeğe yedirin. Başarılı!

21. Seviye

Soru: İnsanlar en fazla hangi 2 İngilizce harfi dinlemeyi sever?
Cevap: Espirili bir soru. Bu sorunun doğru cevabı: cd

22. Seviye

Soru: Sigara yok!
Cevap: Bölümdeki sigaranın ateşine 3 kez tıklayın ve ateşi söndürün. Aman bizden söylemesi si

23. Seviye

Soru: 3 jetonu kumbaraya koydum. Peki, şimdi kaç jeton var?
Cevap: Jetonları alıp kumbaraya atıyoruz. Sonra ise kumbarayı kırıyoruz. İşte bu! Doğru cevap 15.

24. Seviye

Soru: Çok acıktı! Yiyecek bir şey yap!
Cevap: Bu sorumuzun cevabında ise tablodaki evleri aşağı doğru kaydırıyoruz. Beyaz bulutları sarı emojinin arkasına götürüyoruz. Sarı emojideki gözleri ise aşağı kaydırıyoruz. Kırılmış yumurta olacak.

25. Seviye

Soru: Bir daireyi 8 eşit parçaya bölebilmek için en az kaç kez kesme gerekiyor?
Cevap: Bu sorunun doğru cevabı ise 1.

26. Seviye

Soru: Kaç karınca var?
Cevap: Ekrandaki karıncaların sayısı 17.

27. Seviye

Soru: Kuralı bul ve cevabı yaz.
Cevap: Sorumuzun cevabı 9’dur.

28. Seviye

Soru: Metinlerin üzerinde bir kelebeğe dokun.
Cevap: Şaşırtmacalı sorulardan bir tanesi ile karşı karşıyayız. Cevabı bulabilmek için soruyu aşağı kaydırıp kelebeğe dokunabilirsiniz.

29. Seviye

Soru: Lütfen fanı aç.
Cevap: 2 parmak ile kesilmiş olan kırmızı kablonun uçlarına tıklayarak doğru cevaba ulaşabilirsiniz.

30. Seviye

Soru: 8 Hayvanı bul.
Cevap: Önceliikle buluta tıklayın. Sonra yağmurun yağmasını bekleyin. Ardından solucanı çıkarın. İşte sizin için aşağıda da görüntüsü mevcut!

brain-out-cevap-31

31. Seviye

Soru: Bebeğin uyumasına yardım et!
Cevap: Öncelikle telefonunuzu yan çevirin. Biraz yavaş şekilde telefonu sallayın. İşte doğru cevabı bulup 33. seviyeye geçmiş oldun!

32. Seviye

Soru: Klişe bir soru. Kimi kurtarırdın? Annen mi, kız arkadaşın mı?
Cevap: Annen ancak yine de siz ikisini de dokunmuş olun. 🙂

33. Seviye

Soru: Arabayı yol işaretine sürün.
Cevap: Öncelikle soruyu kaydırın. Sonrasında  ise altındaki bulutu buzun üzerine götürerek cevaba ulaşabilirsiniz.

34. Seviye

Soru: Havuç nasıl yenir?
Cevap: Elbette bunun cevabını ancak tavşanlar bilebilir. 🙂 Havucu tutarak tavşana götürün. Bölümü geçtin!

35. Seviye

Soru: Nehri geçmesine yardım et!
Cevap: Suyun üzerinde bulunan küçük tahtayı büyüterek nehri geçmesine yardımcı olabilirsiniz.

36. Seviye

Soru: Hangi  3 numara 12 yapar?
Cevap: 3 sayısına 2 kez tıklayın. 6 sayısına ise 1 kez tıklayın. Hadi iyisin 38. bölüme geçtin!

37. Seviye

Soru: Her şeyi kutuya koy.
Cevap: Ekrandaki her şeyi kutuya koymalıyız. Emoji, elmas, sigara, karpuz ve soru yazısını kutuya koyun.

38. Seviye

Soru: Köstebek oyunu.
Cevap: Köstebeğe basılı tutun. Balyoza götürün.

39. Seviye

Soru: Zürafayı kurtar.
Cevap: Telefonu ters çevirip sağ alttaki kovanın içinden anahtarı alın ve kilidi açın, artık zürafa özgür!

40. Seviye

Soru: Bu soruyu çözebilir misin?
Cevap: Bakıldığında soru çok zor gibi görünse de bu sorunun cevabı ” 39 ” dur.

41. Seviye

Soru: Objeyi bul.
Cevap: Bu sorunun çözümününde size görsel ile yardımcı olacağım.

brain-out-cevaplari-42

42. Seviye

Soru: Aman tanrım! ZOZO Uyuya kaldı! Onu uyandır!
Cevap: Zozo’nun uyanması için kapıya birkaç kez tıklayabilirsiniz.

43. Seviye

Soru: 1=5, 2=15, 3=215, 4=3215 ise 5= ne olur?
Cevap: En başta söylediği gibi 1=5 ise 5=1 olur 🙂

44. Seviye

Soru: Önce hangi bardak dolacak?
Cevap: 1’i tutarak aşağı doğru sürükleyin, cevabın 4 numaralı bardak olduğunu

45. Seviye

Soru: En büyük sayıyı yapmak için 1 kibrit hareket ettir.
Cevap: En büyük sayı 965 yapılabiliyor, 385te 8 sayısındaki sağ üstte bulunan kibriti 3 sayısının sol üstüne koyabilirsiniz.)

46. Seviye

Soru: Yiyemeyeceğin bir şey bul!
Cevap: Tavuğu kaldırıp altındaki kuluçkayı tıklayın, yenmiyor sanırım 🙂 .

47. Seviye

Soru: Tom’un bildirimi elde etmesine yardım et
Cevap: Kadında bulunan çantayı Tom’a uzatın.

48. Seviye

Soru: Uzaylıları bul.
Cevap: Uzay gemisini sol altta bulunan taşın üzerine bir süre dolaştırın, yeşil dostlarımız ortaya çıkacaktır.

49. Seviye

Soru: Yönü düzelt.
Cevap: Telefonunuzu sağ veya sola çevirerek verilen yönü düzeltebilirsiniz.

50. Seviye

Soru: Aşağıda kaç patates kızartması var?
Cevap: Paketleri sağa sola oynatın. Altlarındaki patatesler ile beraber toplamda 10 adet patates kızartması vardır.

51. Seviye

Soru: Pandayı bul.
Cevap: Bu sorunun cevabını size resimli olarak anlatmam gerekiyor.

brain-out-seviye-51

52. Seviye

Soru: Lanet olsun! Bu pisliğe katlanamıyorum.
Cevap: Kuyu üzerindeki pisliği parmağınız ile ovalayın.

53. Seviye

Soru: 3 defa turuncu dikdörtgene dokun, sonra yeşil dikdörtgene 5 defa dokun!
Cevap: Turuncu dikdörtgene 3 kez dokunup yeşile geçin. 3 kez yeşile dokunup bir süre bekleyin.

54. Seviye

Soru: Hayalin gerçekleşmesini nasıl sağlarsın.
Cevap: Lambayı ovalayın. Ardıdan kitaplıktaki kırmızı kitaba dokunun.

55. Seviye

Soru: Hangi şeklin en çok kenarı vardır?
Cevap: Yuvarlağı seçin.

56. Seviye

Soru: Boşluğu doldur.
Cevap: Birbirini takip eden rakamların oluşturduğu denkleme göre, cevap: 91.

57. Seviye

Soru: Lütfen resmi bulun.
Cevap: Parmağınız ile zarfı tutarken telefonu sağa doğru sallayın.

58. Seviye

Soru: Ufak domuzcuğu uyandır.
Cevap: Domuzcuğun burnuna bir süre basılı tutabilirsiniz.

59. Seviye

Soru: Başarıyla beraber çıkmalarına yardım et.
Cevap: Köpeciğin başına bir süre dokunun.

60. Seviye

Soru: 8 numarayı bulun.
Cevap: Bu sorunun cevabını sizlere görüntülü olarak anlatacağım.

brain-out-seviye-60

61. Seviye

Soru: Yeşili bul.
Cevap: Sarı kutucuk ile mavi kutucuğu birleştirin yeşili bulun.

62. Seviye

Soru: Altıgeni bulun.
Cevap: Turuncu karenin üzerine sarı yamuğu çekin. Başardınız!

63. Seviye

Soru: AEBFC’den sonra ne gelir?
Cevap: Sorunun cevabı aslında çok basit. Cevap “g”

64. Seviye

Soru: Çılgın pin çember.
Cevap: Bu bir yetenek oyunu. AA oyunundaki gibi darta tüm okları fırlat.

65. Seviye

Soru: Denklemi düzeltin.
Cevap: E nin alt kısmındaki çizgisini silin ve F ye dönüşmesini sağlayın.

66. Seviye

Soru: İbre 3 saat sonra hangi noktayı gösterecektir?
Cevap: Ekrandaki bir saat değil resim olduğundan 3 saat sonra yine 9’u gösterecek. 🙂

67. Seviye

Soru: Kaç civciv var orada?
Cevap: Ekrandaki civcivlerin arkasında gizlenen 2 civciv var. Ve temizle tuşunun arkasında da 5 civciv daha var.

68. Seviye

Soru: ZOZO üşüyor, onu ısıtmanın bir yolunu bulabilir misin?
Cevap: ZOZO’nun üzerini biraz ovalayın, ısındığını göreceksiniz.

69. Seviye

Soru: Gizlenen yıldızları bulun.
Cevap: Telefonunuzu bir süre salladığınızda hayvanların başı dönecek ve kafalarında yıldızlar ortaya çıkacaktır. 😉

70. Seviye

Soru: Denklemin doğru olmasını sağla.
Cevap: Soruya ait çözümün resmi alttadır.brain-out-level-70

71. Seviye

Soru: Şurada en büyük üç numarayı ekle.
Cevap: Bu sorunun cevabı 24’tür.

72. Seviye

Soru: Tekrar havuç ye.
Cevap: Soruyu köprünün altına getirip tavşanın geçmesini sağlayın

73. Seviye

Soru: Lütfen 5 basamaklı sayıyı gir.
Cevap: Bu şaşırtmacalı sorunun cevabı ise 70773’tür. İşte bölümü geçtin!

74. Seviye

Soru: Fil çok yalnız.
Cevap: File basılı tutup kopyala yazısı çıkınca ona basın.

75. Seviye

Soru: 4’üncü lambayı yak.
Cevap: Oyunu başlatıp ışık 4’e geldiğinde durdurun. Yetenekler konuşsun!

76. Seviye

Soru: Lütfen resimdeki iki basamaklı sayıyı yaz
Cevap: Parametreyi hesaplamanız gerekiyor cevabı 58 çıkıyor.

77. Seviye

Soru: Hangi pençe kedinin uzanmış pençesine benzer?
Cevap: Kedinin kapalı olan pençesi

78. Seviye

Soru: Basit bir soru! Şuradaki denklemin tutmasını sağla.
Cevap: Sondaki üçü ters çevirip 8 olmasını sağlayın. Bölümü geçtin!

79. Seviye

Soru: Çıkışa git.
Cevap: İlla ki içeriden gitmek zorunda değilsiniz, dışarıdan dolaşın.

80. Seviye

Soru: Zoe’yu alttan meyve suyu tortusunu içmesine yardım et.
Cevap: Meyve suyunun dibini Zoe’nun ağzına götürün.

81. Seviye

Soru: Şekilleri doğru çerçeveye koy.
Cevap: Kırmızı ve sarı şekli en üsttekine sürükleyin, diğerini kendi çerçevesine ekleyin

82. Seviye

Soru: Farkı bul
Cevap: Tahtayı ekranın dışına taşıyın. Ortadaki çiçekleri seçin.

83. Seviye

Soru: Bu pantolonun kaç deliği var
Cevap: Galiba biraz eski! Pantolonda 9 delik var.

84. Seviye

Soru: 10 kesikle maksimum karpuz dilim sayısı kaçtır?
Cevap: Bu sorunun cevabı ise tam olarak 1024.

85. Seviye

Soru: Fareyi yakala.
Cevap: Tahtayı ateşle yakın ve boruya götürün duman çıkışını parmağınızla kapatın.

86. Seviye

Soru: Bu seviye nasıl geçilir?
Cevap: İmleci sonraki yazısına getirim ve mouse ile tıklayın.

87. Seviye

Soru: En düşük mümkün olan sayı.
Cevap: Baştaki eksi işaretini yukarı çekin ve 999 yazın.

88. Seviye

Soru: Bir defa daha.
Cevap: Dartı iki parmağınız ile büyütüp deneyin.

89. Seviye

Soru: Annem geldi bu atariyi saklamama yardım et.
Cevap:  Atarinin üzerinde bir süre parmağınızı tutun.

90. Seviye

Soru: 3 hareket ile piramidi baş aşağı kaldır.
Cevap: 4. şeridin soldan ilk topunu 2. şeridin sol tarafına getirin, 4. şeridin en sağındaki topu 2. şeridin en sağına getirin. En son en üstte kalan topu eş aşağıya koyun.

91. Seviye

Soru: Şuradaki sıraya dokun: 33 – 1,6,7,2,20,17,60,33.
Cevap: Bu soruda, birden yukarıda bulunan sıraya göre sayılara dokunmamızı istiyor. Ekranda bulunan sayılardan 1’e sonra sırasıyla 6,7,2,20,17,60 ve en son soru kısmındaki 33’e dokunun.

92. Seviye

Soru: Küçük kızın keki yemesine yardım et.
Cevap: Kızı önce sağ tarafa kekin tam üzerine kaydırıyoruz. Daha sonrasında kekin üzerinde bulunan çubuğu sola çekerek kızın kek ulaşmasını sağlıyoruz.

93. Seviye

Soru: ZOE 6 yaşındayken LULU’nun yaşı onun 2 katıydı ZOE şimdi 10 yaşında LULU kaç yaşında?
Cevap: Zoe 6 iken Lulu 12 idi, Zoe 10 olunca Lulu da 16 oldu :).

94. Seviye

Soru: Bu oyunu yine kazanmak gerekir. Şimdi sıra sende.
Cevap: Yuvarlağı sağ üste getirin, en sağ alta da dokunarak bölümü tamamlayın.

95. Seviye

Soru: Makarna yemek mi istiyorsun?
Cevap: Önce makarnayı tabağın içerisine bırakın, sonra kettle ı tabağın üzerine bırakın. Makarnaları bir süre tabağa yayın.

96. Seviye

Soru: Dik bir sandalye oluşturmak için 2 kibriti hareket ettir.
Cevap: Sol üstteki kibriti sağ alta getirin, en aşağıdaki kibriti de en yukarı getirip sandalyeyi oluşturun.

97. Seviye

Soru: CDE = EDF ise EFH = ?
Cevap: HFI

98. Seviye

Soru: Pandayı bul.
Cevap: Bu sorunun cevabı görüntülü olarak açıklanacaktır.

lv-97

99. Seviye

Soru:  Küçük yarasanın uyumasına yardım et.
Cevap: Telefonunuzu ters çevirerek bölümü geçebilirsiniz.

100. Seviye

Soru: Mümkün en büyük numarayı yaz.
Cevap: İki tane sıfırı yan yana koyarak sonsuzluğa ulaşabilirsiniz. Cevap, 00

101. Seviye

Soru: 2 kibrit taşıyarak mümkün en büyük numarayı oluştur.
Cevap: 31181

102. Seviye

Soru: İğrenç sineği öldür.
Cevap: Bir parmağınız ekrana basılı tutun. Diğer parmağınız ile sineği öldürün.

103. Seviye

Soru: En ucuzu hangisi?
Cevap: Doğru cevap atari kolu.

104. Seviye

Soru: Yine mi! Kimi kurtarırsın= Anneni mi kız arkadaşını mı?
Cevap: Hepsi rüyaymış! Telefonunuzu sallayarak bölümü geçin.

105. Seviye

Soru: Bu denklemin doğru olması için 1 şerit ekle.
Cevap: İkinci artıya tıklayarak 4’e çevirin. İşte bölümü geçtiniz.

106. Seviye

Soru: Soldan sağa meyvelere dokun, sonra altıgen, kare ve elmasa dokun.
Cevap: Telefonunuzu yan yatırın. Ondan sonra ise sırayla aşağıdan yukarı dokunun. Sonra altıgene ve iki kare kareye dokunun.

107. Seviye

Soru: Jack daika minute maid içmek istiyor.
Cevap: Portakal suyunu iyice çalkaladıktan sonra çocuğa verin.

108. Seviye

Soru: Hangi dileğini gerçekleştirmek istersin?
Cevap: Alttaki üç şıka aynı anda tıklayın.

109. Seviye

Soru: Menüye tıklayın.
Cevap: Dikkatlice bakarsanız menü alt sağ köşede bulunuyor.

110. Seviye

Soru: Kutuyu aç.
Cevap:  Kutuya tıklayarak açabilirsiniz.

111. Seviye

Soru: Cevap ne?
Cevap:  Sorunu cevabı, 43215.

112. Seviye

Soru: Cevap ne?
Cevap:  Bu sorunun cevabı 43215.

113. Seviye

Soru: İki reism arasında kaç fark bulabilirsin?
Cevap:  Bu sorunun cevabı 8’dir.

114. Seviye

Soru: Mavi butona on defa dokunun.
Cevap:  Mavi butona 11 olana dek dokunun. Sonra kırmızıya 1 defa dokunun. İşte bölümü geçtin!

115. Seviye

Soru: Dengeyi dengede tut.
Cevap:  Bu sorunun cevabı, terazideki cisimleri aşağı doğru sürükleyin.

116. Seviye

Soru: Saç sayısını tekrar say.
Cevap:  Çocuğun arkasında da 8 saç teli bulunduğu için doğru cevap 38.

117. Seviye

Soru: Cevap ne?
Cevap:  14.

118. Seviye

Soru: Bugün Tyke’ın iki yaş doğum günü.
Cevap:  Kibrit ile ortadaki mumu yakın ve telefonunuzu sağa ya da sola yatırarak diğer mumu yakın.

119. Seviye

Soru: Anne tavuğu tekrar bul.
Cevap:  Üç civcivi resim küçültme hareketi ile birleştirin.

120. Seviye

Soru: Ördeğin su içmesine yardım et.
Cevap:  Önce büyük bulut ile güneşi kapatın. Sonrasında ise şişeye dolan suyu ördeğe uzatın.

121. Seviye

Soru: Şu an vücut ısısı kaç?
Cevap: Termometrenin dibini parmağınız ile bir süre kapatın. Doğru cevabımız 96.8 olacaktır.

122. Seviye

Soru: Kırmızı ve maviyi karıştır.
Cevap:  Şişenin ucunu parmağınız ile tutarken aynı anda telefonunuzu bir süre sallayın.

123. Seviye

Soru: Zürafayı buzdolabına koy.
Cevap:  Buzdolabını iki parmağınız ile büyütüp zürafanın üzerine getirin.

124. Seviye

Soru: Işığı tekrar kapat.
Cevap: Ampulün üzerini bir süre ovalayın.

125. Seviye

Soru: 1 ile 199 arası tüm tam sayıları yazarken kaç defa 1 kullanılır?
Cevap:  140 doğru cevabımız. 🙂

126. Seviye

Soru: Küçük tavşan yine acıktı.
Cevap:  Yukarıdan bir kalp alıp tavşana verin. Ve büyüdüğü zaman engeli aşacaksınız.

127. Seviye

Soru: Alfabedeki 26 harf burada ET gittiyse geriye kaç harf kalır?
Cevap:  Uzaylı kardeşimiz ET, UFO ile gittiği için 5 harf birden gidiyor. Geriye kalan 21 harftir.

128. Seviye

Soru: Tüm ışıkları yak.
Cevap:  En sağdaki ampulü ekranın dışına taşıyın. Ve ilk anahtar ile ampulü yakın.

129. Seviye

Soru: Bir mum 50cm ve 3 saat yanabilir diğeri 70 cm ve 6 saat yanabilir iki mumun aynı boya ulaşması ne kadar sürer?
Cevap:  Mumların aynı boya ulaşması 6 saat sürecektir.

130. Seviye

Soru: Bunu çözebilir misin?
Cevap:  Matematik işleminin cevabı 410’dur.

131. Seviye

Soru: Bebeğin bir saç kesimi almasına yardım et.
Cevap: Öncelikle telefonunuzu sağ veya sola yatırın ve hafifçe sallayın. Bebek uyuduktan sonra saçlarını kesebilirsiniz.

132. Seviye

Soru: Çok zekisin hadi şerefe.
Cevap: Telefonunuzu bir süre sallayın. Şampanya patlamaya hazır olduğunda kapağına dokunabilirsiniz.

133. Seviye

Soru: Sorunu çöz.
Cevap: Sorumuzun cevabı 20’dir.

134. Seviye

Soru: Suyu elde etmek için en az tuşu aç.
Cevap: Cevap alttaki resimdedir.

brain-out-134

135. Seviye

Soru: Koyunda kurdu bul.
Cevap: Altta bulunan et parçasını kuzuların üzerinde bir süre gezdirin, kurt gözleri ortaya çıktığında öndeki koyunu ekranın dışına taşıyın.

136. Seviye

Soru: Uyku zamanı bitti! Bebeği uyandır ve biraz süt ver.
Cevap: Saati yavaşça 2 saat ileri aldığınızda bebek uyanacaktır, artık süt içirebilirsiniz.

137. Seviye

Soru: Kağıt değirmeni hızla çevir.
Cevap: Telefonunuzu hızlı şekilde sağa ve sola yatırarak rüzgargülünün dönmesini sağlayın.

138. Seviye

Soru: Bir kalp bul.
Cevap: 2 kırmızı parçayı iç içe koyarak kalp şekli ortaya çıkartın.

139. Seviye

Soru: Hey! şimdi ne zamanı?
Cevap: Telefonunuzun o andaki gerçek saatini yazarak seviyeyi tamamlamış oluyoruz. 🙂

140. Seviye

Soru: Taşı kaldırma altı iğrenç.
Cevap: 3 parmağınızı aynı anda kayanın üzerine koyup, yukarı doğru çekebilirsiniz.

141. Seviye

Soru: Kaç tane üçgen var?
Cevap: Parmağınız ile yıldızı sürükleyerek bölün, işte şimdi üçgenler sayılarbilir. 🙂 Cevabımız 7 olacaktır.

142. Seviye

Soru: Kitten balıkçılık yardımı.
Cevap: Bölüm başladığında ilk önce telefonunuzu sallayın ve solucanın ortaya çıkmasını sağlayın. Ardında solucanı oltaya takıp telefonu birkez daha sallayın, bölüm tamam!

143. Seviye

Soru: ZOZO arkadaşlarıyla kaymak istiyor, ona bir paten daha bul.
Cevap: Verilen eşyaları birleştirerek diğer pateni oluşturabilirsiniz.

144. Seviye

Soru: ZOZO’nun 16. yaş günü.
Cevap: Bu sorumuzun cevabı 20030816 dır.

145. Seviye

Soru: Mark’ın gizli odadan kaçmasına yardım et.
Cevap: Bölüm başladığında, hızlı bir şekilde ampule 5-6 defa dokunun, ışık söndüğünde hızlıca odadan kaçın.

146. Seviye

Soru: Pigsy’i canavara yakalandı, onu kurtar.
Cevap: İlk olarak canavarı bir süre tutup sallayın, canavardan bir taç çıktıktan sonra tacı maymuna takın. Maymun krala dönüştüğünde sandalyenin bir bacağını maymuna verin ve canavarı yenin!

147. Seviye

Soru: Tüm gizli eşyaları bul.
Cevap: Gizli eşyaların görseli alttadır,brain-out-147-enpatika

148. Seviye

Soru: Meyveleri topla.
Cevap: Size başta verilen ağaç ve ip ile bir merdiven oluşturun,  ardından tek tek seçerek ağaca takıp bölümü geçebilirsiniz.

149. Seviye

Soru: Bu denklemi doğrula.
Cevap: Bize verilen 9 rakamını ters çevirerek 6 yapıyoruz ve tıklıyoruz, sonrasında tamamlamak için 11 ve 13ü seçiyoruz.

150. Seviye

Soru: Ping-Pongu bul.
Cevap: Öncelikle Başlat! diyerek oyuna başlıyoruz, ve iki kez oynuyoruz. 3. oyun başladığında hızlanmış şekilde başlayacaktır. Bu aşamada “0” kısmını ovalayıp “10” rakamından siliyoruz.

151. Seviye

Soru: Hangisinden vazgeçersin?
Cevap: Adamın elindeki ipleri birleştirerek bölümü geçebilirsiniz.

152. Seviye

Soru: Yaşlı bayanın 7 oğlu var, her oğlunun bir kı kardeşi var. Bu yüzden yaşlı bayanın kaç çocuğu var?
Cevap: 8

153. Seviye

Soru: Hırsız nasıl yakalanır?
Cevap: Ağacın arkasında bir kürek var onu alın. Parmağınızla ağaca basın ve sürükleyin kürek elinize gelecektir. Daha sonrasında hırsızın koşacağı alana kürekle kuyu kazın. Sağdaki saman ile kuyunun üstünü kapatın.

154. Seviye

Soru: Yumurtayı kurtar
Cevap: Halterin ortasına bir kere dokunun ve yumurta kurtulacaktır.

155. Seviye

Soru: Köpeğin kazanmasına yardım et!
Cevap: Köpeğe basılı tutarak tavşana doğru sürükleyin. Böylelikle köpekle tavşan yer değiştirecektir ve hızlı ata köpek binecektir.

156. Seviye

Soru: Bir dondurma yap!
Cevap: Parmağınızla ekranı sola doğru kaydırın ve makinenin fişinin takılı olmadığını göreceksiniz. Öncelikle fişi takın ve daha sonra külahı dondurma kısmına yerleştirin. Daha sonrasın da yerde duran sütü makineden içine dökün ve daha sonrasında buzu ekleyin bu kadar.

157. Seviye

Soru: 2 tanesini üflersem kaç mumum kalır?
Cevap: 2

158. Seviye

Soru: Roketi koru ve 15 saniye tut
Cevap: Yazıdaki “Roketi koru ve 15 saniye tut” kısmındaki koru yazısını alın ve roketin üstüne sürükleyin. Daha sonrasında rokete gelen tüm saldırıları korumuş oluyorsunuz.

159. Seviye

Soru: Sineği bul
Cevap: Köpeğin gözüne parmağınızı değdirin ve sonra kızın gözüne doğru sürükleyin. Böylelikle kız daha iyi görmüş olacak ve köpeğin arkasındaki sineği bulabilecek.

160. Seviye

Soru: Hangisini alacaksın?
Cevap: Çocuğun önündeki parayı tutup diğer paraların üzerine sürüklemeniz gerek. Sırasıyla şu şekilde sürüklemeniz gerek. Öndeki parayı tuttunuz > aşağı sürükle > sağa sürükle > aşağı sürükle > sola sürükle > sol üste sürükle hepsi bu kadar.

161. Seviye

Soru: Tüm kuşları yakala
Cevap: Çocuğun cebinden telefonu sürükleyerek çıkarın ve çocuğun eline verin telefonu işlem bu kadar.

162. Seviye

Soru: Onu şarj et
Cevap: Telefonunuzu gerçekten gidip şarja takın ve bölümü geçin.

163. Seviye

Soru: Hangi iki sayı 8 oluşturur?
Cevap: Sıfıra birden fazla tıklamanız yeterli olacaktır.

164. Seviye

Soru: Köpeğin sosisi yemesini nasıl engellerim?
Cevap: Sosisi kızın ağzına doğru sürükleyin.

165. Seviye

Soru: Tüm bowling pinlerini nakavt et
Cevap: Topu iki parmağınızla büyülterek ileriye doğru sürükleyin.

166. Seviye

Soru: Ping pong topunu bul
Cevap: Sorunun üstünde yazan Lv.166 arasındaki noktaya tıklayın.

167. Seviye

Soru: Aşağıda kaç üçgen var?
Cevap: 14

168. Seviye

Soru: Sigara yasak
Cevap: Adamın sağ cebindeki (size göre sol) sigara paketini çıkarın ve sigaraya tıklayın.

169. Seviye

Soru: Maymun 1 dakikada 2 ananas toplayabilir. 10 dakikada ağaçtan kaç tane toplayabilir?
Cevap: 0 (Sıfır)

170. Seviye

Soru: Kediye duş aldır
Cevap: Kediyi suya koyun sonra arkadaki sandalyeyi kenara çekin. Sabunu ekleyin ve hemen sonrasında balığı kediye verin.

171. Seviye

Soru: Çıkışı bul
Cevap: Çıkışı yazısına tıklayın.

172. Seviye

Soru: Sütü sağ
Cevap: Kovayı sürekli ineğe doğru sürükleyin. İnek sürekli yandaki ineğe vurduğu için ağlayacak ve annesini çağıracaktır. Gelen ineğin altına kovayı koyun ve sütü sağın.

173. Seviye

Soru: Kovayı doldur
Cevap: Kovayı sağdaki fanusun içine koyun ve fanusla beraber suyun altına koyun.

174. Seviye

Soru: Aynı numarayı doldur
Cevap: 4

175. Seviye

Soru: Bir keki en az kaç defa kestiğinde 8 eşit parça olur?
Cevap: 3

176. Seviye

Soru: Canavarı temizle
Cevap: Solda duran suyu iki parmağınızla büyültün.

177. Seviye

Soru: Kartı kaybet
Cevap: Parmağınızı ekrana koyun ve silgi ile siler gibi tüm kartları silin.

178. Seviye

Soru: Peş peşe 5 tane, şimdi senin turun!
Cevap: Parmağınızı boş bir kutuya koyun ve 5 tane kutu sürükleyin.

179. Seviye

Soru: Civcivin çıkmasını yardım et
Cevap: Civcivi tutun ve kafesin kapısının arasındaki boşluktan çıkarın.

180. Seviye

Soru: Bebeği yakala
Cevap: Makinenin sağındaki pembe butona tıklayın. Sonra makinenin ortasına bir adet bozuk para atın. Daha sonra yön tuşlarıyla bebeğin üstüne getirin ve sarı düğmeye basın.

181. Seviye

Soru: 3 defa gol yap!
Cevap: Kırmızı renk sol en üst topa gelince vurun. Daha sonra topun sol en alta gelmesini bekleyin gelince vurun. En sonda alt ortaya gelince vurun kaleci topu içeri alacaktır.

182. Seviye

Soru: En büyük numarayı seç
Cevap: 78 > 19-64 > 9/10 > 91*41-12 > 19-50-45

183. Seviye

Soru: Susadım, bir bardak su alabilir miyim?
Cevap: Sağ tarafta bulunan kettle (ketıl) ile bardağa su doldurun.

184. Seviye

Soru: Arabayı park et
Cevap: Arabayla ileri gidin sonra sağ gidin ve ordaki boşluğa sakın park etmeyin. Arabayla biraz daha sağ ileri gidince yeni park alanı olacak oraya park edin.

 

Yeni seviyeler geldikçe, yazımız güncelleneciktir. Lütfen takipte kalın.

 

Bir diğer test oyunu olan Brain Test oyununun tüm cevaplarını da. Brain Test Cevapları linkine tıklayarak gidebilirsiniz.


Yapılan Yorumlar
Bir Yorum Yapın